ABD’nin New York kentindeki Times Meydanı’nda bulunan bir sosisli arabasının üzerine yerleşen binlerce arı kent sakinleri, tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Olay üzerine harekete geçen New York polisi, bölgenin arılardan temizlenmesi adına trafiği bir süreliğine kesti ve New York arıcılık ekibini çağırdı.
New York arıcılık departmanında görevli olan ‘Arı Adam’ olarak ta bilinen polis memuru Michael Lauriano, giydiği özel kostüm ve vakumlu bir araç yardımı ile arılara zarar vermeden bölgeyi temizledi.
Arıcılık ekibinin diğer bir üyesi Andrew Cote ise yaptığı açıklamada, arıların bu tür baskının genellikle bahar aylarında olduğunu ancak havaların sıcak gitmesi nedeniyle kraliçe arının kovanını bırakmış, diğer arıların da bu nedenle stant şemsiyesinde toplanmış olabileceğini belirtti.
New York’ta bulunan bir sosisli arabası binlerce arının istilasına uğradı.