İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabinenin haftalık toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, "Son günlerde İran'ın İsrail'in yok edilmesi konusunda yorumlar yaptığını duyuyoruz, Suriye ordusunun halkını katlettiğini görüyoruz, bölgemizde kanlı eylemlere şahit oluyoruz" dedi.
"Böyle bir bölgede, hayatta kalmayı, güvenliği ve barışı garanti eden tek şeyin güç olduğunu" belirten Netanyahu, "Askeri, ekonomik ve sosyal olanaklarımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu, barışın değerini kaybettiği durumda İsrail için barış ve savunmanın tek garantisi" diye konuştu.
İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Tahran Üniversitesi bahçesinde verdiği Cuma hutbesinde, bölgedeki uyanışın en önemli etkilerinden birinin İsrail'i daha da tecrit etmek olduğunu belirterek, ''Siyonist rejim (İsrail), gerçek bir kanser hücresidir ve mutlaka yok edilmelidir ki inşallah yok olacak'' ifadesini kullanmıştı.
Güngör MengiÖzür dileme özürlüsü!
Gültekin AvcıRuşen Çakır kimin projesi?
Nagehan AlçıAmaç Ecevit'i iyileştirmek miydi
İsmail KüçükkayaBurhan Doğançay çağırıyor
Ahmet KekeçEn asil duygunun solcusu
Beril DedeoğluYeni Fransa ile yeniden Almanya
Sedat LaçinerŞiddeti meşrulaştırma yarışı
Kadri GürselPredator’un ‘Gör’ dediği
Fikret BilaErdoğan, Kazaklardan 5 çocuk istedi
Derya SazakSenato
Ruşen ÇakırKitap Diyarbakır’a yakışıyor
Yorumlar
Yorum Yaz